Izvor:
15.11.2016 u 22:50
0

Svedok saradnik iza brave: Čume osuđen na dve godine i osam meseci robije!

Ljubiša Buha Čume osuđen je na dve godine i osam meseci zatvora zbog ugrožavanja bezbednosti policajca Milana Ljubenovića, kao i za ometanje pravde.

Čume je istovremeno oslobođen po druge dve tačke optužnice, za pretnje njegovoj još zakonitoj ženi Ivani Buhi (36) i falsifikovanje dokumenata za ukradeni ferafi "spajdermen", koji je platio 25.000 evra i potom ga poklonio Ivani.

U završnoj reči tužilac je tražio kaznu od 5,5 godina zatvora, dok je odbrana tražila da se okrivljeni oslobodi krivice, navodeći da je žrtva osvete Ivane Buhe, koja sve čini da ga uništi.

Sam Čume je na kraju suđenja rekao da nije kriv.

Ivana Buha je u završnoj reči supruga ponovo optužila za nasilništvo, tvrdeći da je on ubica.

Čumetu je produžen pritvor. On je u zatvoru proveo godinu dana, pa mu ostaje još godinu i osam meseci. On može da traži uslovni otpust.

Novosti.rs
Foto: Novosti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter