Izvor: NOVOSTI
22.08.2023 u 14:08
0

TELO NAĐENO U ISTANBULU: Preminula supruga NIŠKOG HAKERA za kog se sumnja da je mozak prevare teške 70 miliona dolara!

Filipinka Ksenija Fej Atilano Krstić, supruga niškog hakera Kristijana Krstića, za kog se sumnja da je mozak prevare u Americi teške 70 miliona dolara, nađena je mrtva u Istanbulu.

Protiv nje i njenog supruga, ali i još desetak njih vođen je postupak za prevaru, ali se supružnicima koji su neko vreme bili u Nišu, od avgusta 2021. godine gubi svaki trag, podsećaju mediji uz saznanje o smrti Nišlijine supruge Filipinke.

„JE L’ IZGORELA VEŠTICA“: Nakon požara u Mileninom stanu na Banovom brdu, stravične poruke ne prestaju (FOTO)

Smrt Filipinke povela je razne spekulacije i nagađanja na društvenim mrežama, a prema saznanjima, ona je preminula usled teške bolesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter