Izvor:
01.11.2019 u 18:55
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA VOŽDOVCU: Devetogodišnji dečak lakše povređen!

Na uglu ulica Vojvode Stepe i Kapetana Zavišića, večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća kada je tramvaj na liniji 14 udario žensku osobu (58) koja je, kako saznajemo, bila sa devetogodišnjom unukom.

– Tramvaj na liniji 14, na Voždovcu, udario je u ženu pri čemu je ona zadobila povrede i u svesnom stanju prevezena je u Urgentni centar – rekli su dispečeri GSP "Beograd".

Iz Hitne pomoći, takođe su potvrdili ovu informaciju i rekli da su njihove ekipe trenutno na terenu, ali da više informacija o ovoj intervenciji za sada nemaju.

Kako nezvanično saznajemo, 58-godišnja žena je zadobila teže povrede pošto ju je tramvaj odbacio nekoliko metara, o čemu svedoče i tragovi krvi koji su ostali na ulici, dok je, srećom, dete samo lakše povređeno. Kola Hitne pomoći su ih prevezle u Urgentni centar.

Kako je došlo do nezgode za sada nije poznato, ali se saobraćaj u ovom delu grada odvija veoma otežano, a tramvaji ne voze.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter