Izvor: BSC HAPPY
26.11.2023 u 20:02
0

TEŽAK LANČANI UDES KOD KRAGUJEVCA: Vatrogasna vozila i Hitna pomoć na terenu

U lančanom sudaru koji se večeras dogodio u Botunju, povređeno je osam osoba, a jedna je preminula, potvrđeno je Radio televiziji Kragujevac u Policijskoj upravi. Kako RTS navodi, među povređenima je pet odraslih i troje dece, i svi oni su se nalazili u putničkim vozilima.

Nešto pre 19 časova, na državnom putu Kragujevac-Batočina dogodila se teška saobraćajna nezgoda, nakon čega se veći broj pripadnika Policijske uprave Kragujevac, Vatrogasno-spasilačke brigade i Zavoda za urgentnu medicinu uputio na lice mest

PROBIO OGRADU, PA SLETEO U JARAK: Jeziva saobraćajka u Vršcu, automobil uništen (FOTO)

Utvrđeno je da je došlo do lančanog sudara autobusa i tri putnička vozila, u kome je povređeno više osoba.

Svi povređeni su prevezeni u Univerzitetski klinički centar Kragujevac.

Prema rečima Zorana Kočovića, načelnika Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu, pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade su, izuzetno brzom intervencijom, izvukli i spasili šest zarobljenih osoba, dok je više od 20 putnika evakuisano iz autobusa.

Intervencija je još u toku.

Po završetu intervencije biće izvršen uviđaj.

Saobraćaj na ovoj deonici je u prekidu, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sprečeno je da tragedija bude veća.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter