Izvor:
20.06.2017 u 01:14
0

Težak udes kod Nove Varoši: U sudaru automobila povređene četiri osobe!

Potpredsednica Skupštine opštine Nova Varoš Gordana Kouitar i tri člana njene porodice, dva maloletna deteta i suprug povređeni su u ponedeljak u saobraćajnoj nezgodi koja se desila nešto posle 13 časova u blizini Nove Varoši u mestu Suvi Bor. Odmah posle nezgode, oni su vozilom Hitne pomoći prevezeni u užičku bolnicu i nisu životno ugroženi.

Kako saznajemo, do nezgode je došlo na putu od Aljinovića prema Novoj Varoši u mestu Suvi Bor kada je vozilo marke "golf 2", za čijim se volanom nalazio muškarac srednjih godina, iz za sada nepoznatih razloga prešao na drugu stranu kolovozne trake i sudario se sa automobilom "alfa romeo", novovaroških registarskih oznaka u kojem se nalazila porodica Kouitar. Za volanom "alfa romea" bio je Gordanin suprug, Samir, inače ugledni novovaroški lekar. Vozač "golfa" zadobio je lake telesne povrede.

Pripadnici saobraćajne policije obavili su uviđaj. O kakvom stepenu povreda kod porodice Kouitar se radi znaće se nakon obavljenih pregleda u užičkoj Bolnici.

Odmah posle udesa, Gordana Kouitar, njen suprug i njihova dva maloletna sina, zbrinuti su u užičkoj Opštoj bolnici. Gordana je zadobila prelom kosti šake, a prema rečima lekara, povreda nije teška. Mlađi sin je ugruvan, dok je stariji dečak zbrinut zbog potresa mozga, rečeno je "Novostima" u užičkoj bolnici.

novosti.rs (N. J)
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter