Izvor:
05.05.2017 u 17:26
0

TIJANA JURIĆ BI JUČE PROSLAVILA 18. ROĐENDAN: Status njenog oca rasplakao je celu Srbiju! (FOTO)

Tijana Jurić (15) iz Subotice, koju je pre tri godine ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić, juče bi proslavila osamnaesti rođendan.

Sećanje na devojčicu koja je postala simbol stradanja dece, u porodici Jurić ne bledi. Tijanin otac u svakoj prilici napominje da vreme ne može da izleči njihove rane, a ovako važni datumi porodici sigurno najteže padaju.

Tijanin otac Igor, koji ne odustaje od borbe za povećanje bezbednosti dece i pooštravanje kazni ubicama, juče je na svom Fejsbuk profilu objavio status koji je potresao mnoge.

On je svojoj mezimici napisao: “Srećan ti 18. rođendan ljubavi. Vidimo se…” Uz status je objavio Tijaninu pesmu, koju izvodi pevačica Tijana Bogićević.

Poslušajte ovu emotivnu pesmu:

Tijanina sestra Saška postavila je na društvenoj mreži Instagram takođe potresnu poruku upućenu svojoj sestri.

Umirem za tebe.. I kad nisi tu, kraj mene, znaš da me boliš i noćas ću ja da te čuvam dok spavaš. Srećan rođendan, ljubavi – napisala je Saška.

Igor je osnovao Fondaciju Tijana Jurić i koristi svaki momenat da najodgovornije ljude u zemlji pozove da preduzmu i urade nešto kako bi Tijanina, Ivanina, Tamarina i Anđelinina smrt, kao i smrt svakog deteta dobila smisao, da iz toga izvučemo neku pouku i ne dozvolimo da se nijednom detetu tako nešto dogodi.

Tijanin ubica Dragan Đurić, koji je uhapšen posle 13 dana potrage, osuđen je 40 godina zatvora.

Izvor: Telegraf
Foto: Facebook/Igor Juric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter