Izvor:
28.11.2016 u 16:14
0

TOMA FILA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Ovo je propust koji je DOVEO do toga da slučaj ne bude rešen!

Poznati srpski advokat Toma Fila je bio gost emisije "Vikend Show", a pre ulaska u studio za naš portal je ispričao kakav je njegov stav o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović koji je i dalje misterija.

Ja sam već izjavio da je u ovakvim slučajevima najvažnije reagovati u roku od 24 h, i da ako se u tom periodu ne dođe do ključnih dokaza, jako je teško da kasnije dođe do pomaka– rekao je Toma.

Advokat Fila je naveo i njegovo viđenje problema u kome se istraga našla..

Mislim da na početku nisu dobro izvedeni dokazi. Ipak verujem da će na kraju doći do konačnog ishoda i da ćemo se vratiti na onu staru izreku da se ni jedan zločin ne isplati– rekao je Toma.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter