Izvor: Blic.rs
26.08.2020 u 20:01
0

TRAGEDIJA U NIŠU: Radnika UBILA PRESA!

Radnik B. M. (45) poginuo je danas oko 18.45 časova u krugu kompanije „Džonson elektrik“ u Nišu kada je na njega pala presa u toku montaže.

Alarmirani su vatrogasci koji su u krug fabrike došli sa dva vozila kao i ekipe Hitne pomoći, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa.

U ovom trenutku se još ne zna da li je u pitanju radnik ove kompanije ili firme koja je montirala presu. Od zadobijenih povreda on je nastradao na licu mesta.

SAZNAJTE I OVO

Vila Jovanke Broz se RENOVIRA za PREMIJERA?

AGONIJA SE NASTAVLJA U HAGU ZA RATKA MLADIĆA: TRAŽE OSUDU PO JOŠ JEDNOJ TAČKI

JURIO DUŠEK A STRUJA GA POVUKLA I UMALO SE UDAVIO: Dramatično spasavanje devojčice

ZA SVE JE KRIVA VAKCINA: SAD uvela sankcije Rusima

U policiji nisi mogli da saopšte više detalja već su samo potvrdili da je u krugu jedne fabrike nastradao radnik. U toku je policijski uviđaj. Još nije poznato pod kojim okolnostima se desila ova nesreća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter