Izvor:
27.02.2019 u 15:14
0

TRAGEDIJA U SOMBORU: Mladić čiji je nestanak prijavila porodica, pronađen mrtav!

Nebojša Karan (26) iz Sombora, koji je nestao 9. februara, pronađen je danas mrtav na njivi na putu Sombor – Subotica.

Prema prvim informacijama, on je upucan u grudi i u glavu. Nebojša je poslednji put viđen 9. februara kako izlazi iz svoje kuće.

Kao i sve prethodne i taj dan proveli su mirno i uobičajeno. Nebojša se čuo sa kumom jer je dobio kumče i planirao je da uskoro vidi bebu.

Otac i brat su čuli zvuk vrata i pomislili su da je izašao napolje. Od tada ga više niko od njegovih nije video. Porodica se organizovala i obilaze sva mesta na kojima bi mladić mogao biti.

– Organizovali smo se familijarno, ali tu su i komšije i Nebojšini školski drugovi i sve obilazimo, i napuštene kuće i kanale. Međutim, ne znamo više šta da mislimo i gde da ga tražimo. Ovo je jednostavno misterija. Nestao je, nema ga – kazala je Radmila Karan juče i još dodala da je uverena da bi joj se sin javio da može.

Izvor: Blic
Foto: Facebook/printscreen/nebojsakaran

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter