Izvor: Tanjug
01.02.2021 u 17:45
0

Tri krivične prijave za krađu opreme iz kovid bolnice

Ostatak opreme ukradene iz Kovid bolnice je pronađen i vraćen u tu medicinsku ustanovu, a protiv tri lica biće podnete krivične prijave zbog prikrivanja, saopštila je danas policijska uprava u Kruševcu.

Pripadnici MUP-a u Kruševcu u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom pronašli su ostatak opreme koja je ukradena iz Kovid bolnice u Kruševcu.

Policija je podnela krivične prijave protiv trojice muškaraca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prikrivanje.

UDARNE VESTI!

BIVŠI PREDSEDNIK SRBIJE ZARAŽEN KORONOM: Toma Nikolić primljen u bolnicu

NAJVIŠE NOVOZARAŽENIH U BEOGRADU: Porast inficiranih u Novom Sadu

SVEČAN DOČEK U PARIZU Makron poručio: Vučić ima moju punu podršku

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

DANAS JE SVETI MAKARIJE: Vaskrsavao je mrtve, i zadivljavao demone

Pre nekoliko dana je zbog krađe opreme iz Kovid bolnice uhapšen četrdesetogodišnji B. I. iz Kruševca a tada je pronađen deo ukradene opreme.

On je osumnjičen da je u drugoj polovini decembra iz magacina kovid bolnice ukrao uređaje za daljinski monitoring pacijenata čija se vrednost procenjuje na oko 6,2 miliona dinara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter