Izvor:
03.05.2017 u 18:59
0

TRI NA JEDNOG: JAPANAC OPLJAČKAN U NIŠU!

Tri za sada nepoznata lopova opljačkala su japanskog turistu u Nišu za prvomajske praznike. Četrdesetsedmogodišnjem T. N., koji je sa grupom sunarodnika posetio Srbiju, lopovi su odneli telefon vredan 500 evra, ali je on deo svoje imovine uspeo i da odbrani!

Japanac je napadnut sinoć oko 19.45 minuta na uglu ulica Svetosavske i 7. jula. Tri muškarca su od japanskog državljanina tražila novac, a kada je on odbio, uhvatili su ga za ruke i pokušali da mu otmu torbicu i fotoaparat. Međutim, on se branio pa ga je jedan od napadača udario u stomak, nakon čega su mu oteli telefon vredan oko 500 evra .

Turista je krađu prijavio niškoj policiji, pa je u toku intenzivna potraga za kradljivcima.

Izvor: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter