Izvor: Blic.rs
06.10.2020 u 09:38
0

TUGA! POGINUO TOKOM RADOVA NA IZGRADNJI KANALIZACIJE: Čeka se obdukcija

Prilikom izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže u ulici Dujka Komljenovića poginuo je radnik  N.T. (36) iz Banjaluke.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka, uz prisustvo inspektora zaštite na radu, piše Srpskainfo.

SVE O SPORTU

PREKO VENECIJE DO PRVE POBEDE U SEZONI: Posle Huventuda i Borca crno-beli znaju da moraju mnogo bolje

NA MALOM KALEMEGDANU IZNENAĐENJE: Zvezda vratila igrača sa crnogorskim pasošem

STRAVIČNA TRAGEDIJA! OVO ĆE VAS RASPLAKATI: Fudbaler poginuo na majčin rođendan

OD SJAJA DO OČAJA! SRBIN ĆE SEDETI NA KLUPI: Ko je izigrao Srbina, Nemci ili Englezi?

FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Kavani novi igrač CRVENIH ĐAVOLA

– Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere na utvrđivanju svih okolnosti predmetnog događaja, a naložena je i obdukcija poginulog radnika, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – rekli su u banjalučkom tužilaštvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter