Izvor: Kurir
30.11.2023 u 07:07
0

UBIJENA SUPRUGA SAVETNIKA BEDŽETA PACOLIJA Užas u Prištini: Razbojnici napali porodicu, njen muž i deca PREŽIVELI

Jedna žena ubijena je u selu Sinidol u Prištini.

Portparolka policije za region Prištine Flora Ahmeti je rekla da je kosovska policija oko 20.20 časova dobila informaciju o pucnjavi u ulici „Dalip Alšići“ u Prištini.

Policija i lekari Hitne pomoći odmah su izašli na lice mesta, gde su zatekli osobu u automobilu bez znakova života. Prema rečima Ahmetija, prema prvim informacijama, sumnja se da je reč o ubistvu vatrenim oružjem.

Policija je u koordinaciji sa tužilaštvom pokrenula uviđaj i preduzimanje svih istražnih i istražnih radnji koje bi pomogle u rasvetljavanju incidenta i potpunom rasvetljavanju slučaja.

Kako saznaje RTK, žrtva je supruga Naima Murselija, bivšeg savetnika Bedžeta Pacolija.

Sumnja se da se slučaj dogodio nakon incidenta u kojem se porodica Murseli suočila sa nekoliko razbojnika.

Prema istim informacijama, Murseli se zajedno sa suprugom nalazio u automobilu, gde je od posledica pucnjave njegova supruga ostala mrtva, dok su on i deca preživeli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter