Izvor:
12.01.2018 u 04:45
0

UBIO SE SKOKOM U BUNAR: Nakon Božića pronađeno beživotno telo nesrećnog čoveka!

Beživotno telo Miodraga P. (57) pronađeno je u ponedeljak u bunaru dubokom preko 20 metara u selu Udovice pokraj Smedreva. Sumnja se da je nesrećni čovek izvršio samoubistvo skokom u bunar. Kako saznajemo, nakon nestanka Miodraga na Božić njegova rodbina krenula je da ga traži.

Sumnju da se nešto loše dogodilo Miodragu potkrepile su kućne papuče koje su pronađena pokraj bunara. Papuče pokraj bunara pronašao je Miodragov rođeni brat i on je odmah pozvao policiju, a oni su u pomoć angažovali vatrogasce. Kako je bunar vrlo nepristupačan i predubok, vatrogasci nisu bili u stanju da izvade telo nesrećnog ćoveka, pa je onda angažovana Žandarmerija. Jedan od pripadnika Žandarmerije spustio se u bunar uz pomoć specijalne opreme, dok su ostale njegove kolege brinule o njegovoj bezbednosti. Nakon skoro polučasovne drame beživotno telo je izvučeno i poslato na obdukciju u Smedrevo – rekao je izvor

Prema nezvaničnim saznanjima, preliminarni nalazi obdukcije ukazuju da na telu nema povreda i da je smrt nastupila davljenjem.

Kako saznajemo, Miodrag je živeo sam, dosta povučeno, a za sobom nije ostavio oproštajno pismo.

– Tokom istrage uzeta je izjava Miodragovog brata, kako bi se utvrdilo da li je od nečeg bolovao i imao eventualno neke probleme.

Meštani sela Udovice za Miodraga imaju samo reči hvale, naglašavajuči da je on uvek svima bio na raspolaganju u vezi sa svakojakom pomoći.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter