Izvor:
12.12.2019 u 13:21
0

UCENJIVALI DEČKA ZA 5.000 EVRA Gepekovali, tukli, pa naseli na dečiju foru

Beogradska policija uhapsila je M. R. (25) i B. R. (24) zbog sumnje da su izvršili krivična dela iznuda i protivpravno lišenje slobode.

Beograđanin M. R. (25) uhapšen je zbog sumnje da je sa još jednom nepoznatom osobom ugurao 20-godišnjeg mladića u automobil, izudarao ga i tražio da mu preda 5.000 evra.

OPREZ! OVO NIJE ZA LJUDE: Ne kupujte ovo mleko!

Pretučeni mladić požalio se tetki i devojci i ispričao šta mu se dogodilo, a njih dve su odlučile da stvar preuzmu u svoje ruke. Zakazale su sastanak sa M. R, na kome se pojavio i drugi uhapšeni B. R.

Umesto da "reše" problem, tetku i devojku zadesila je ista sudbina. M. R. i B. R. su tetku 20-godišnjaka ugurali na zadnje sedište auta, a njegovu devojku u gepek i odvezli ih na nepoznatu lokaciju. M. R. im je, kako se sumnja, pretio i zahtevao da mu oštećeni mladić vrati 5.000 evra na ime nepostojećeg duga.

ON JE HEROJ KOSMETSKIH SRBA Pogledajte kako Vlada Petrović pomaže našim ljudima!

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter