Izvor: tanjug
12.12.2022 u 14:45
0

UHAPŠEN MALOLETNIK IZ NOVOG PAZARA: Udario devojčicu na pešačkom prelazu, priveden i vozač kombija koji je pobegao sa lica mesta!

Pripadnici MUP-a u Novom Pazaru uhapsili su 17-godišnjaka iz ovog grada zbog sumnje da je jutros automobilom  udario 15-godišnju devojčicu, koja je od zadobijenih povreda preminula.

„DEVOJČICA LETELA 10 METARA, VOZAČ SE TRESAO“: Očevici stravične saobraćajne nesreće u Novom Pazaru otkrili detalje koji lome srca!

Uhapšen je i S.Ć. (58) iz ovog grada, jer je nakon nesreće kombijem prešao preko tela devojčice i napustio lice mesta, navodi se u saopštenju Policijske uprave Novi Pazar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Maloletnik se sumnjiči za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a S.Ć. za krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je jutros u naselju Mur upravljajući „golfom“, sa probnom vozačkom dozvolom, na pešačkom prelazu, udario  devojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanja do 48 časova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 17

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter