Izvor: telegraf.rs
24.07.2022 u 13:10
0

UHAPŠEN NAPADAČ SA KALEMEGDANA: Udario pesnicom ženu u glavu, čudno se ponašao, odmah pobegao

Uhapšen je Andrej G. (38).

Brzom akcijom policajaca iz stanice Stari grad uhapšen je Andrej G (38) zbog sumnje da je jutros napao, udario pesnicom i povredio ženu na Kalemegdanu, saznaju mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, na Kalemegdanu u Beogradu dogodio se napad na ženu dok je šetala psa, saznaje Telegraf.rs.

Prema našim informacijama, nju je napao muškarac koji je delovao labilno, a potom je pobegao. Prvo ju je, kako nezvanično saznajemo pljunuo, a potom pesnicom udario u glavu.

HOROR NA KALEMEGDANU: Pljačkaš brutalno povredio ženu dok je šetala psa

Hospitalizovana je sa „otečenim licem“ bez povreda opasnih po život.

– U 08.20 časova prijavljeno da je u parku Kalemegdan kod česme napadnuta žena stara 71 godinu. Ona je izjavila da joj je prišao nepoznat muškarac starosti oko 35 godina, bez ikakvog povoda je udario pesnicom u glavu, nakon cega je pala. Ima rasekotinu kod levog uveta i žali se na bol u predelu levog ramena. Takođe, navela da joj ništa nije uzeto i da se napadač čudno ponašao i odmah pobegao. Sve policijske patrole angažovane su na pronalasku nasilnika i očekuje se njegovo brzo hapšenje – rečeno je za medije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter