Izvor: Kurir.rs
14.09.2022 u 10:46
0

UHAPŠEN NARKO – BRAČNI PAR U SOPOTU: Krili pakete droge u šumi, veštom akcijom uhvaćeni na delu!

Policija iz Sopota uhapsila je i odredila zadržavanje do 48 sati A.J. (23) i njenom nevenčanom suprugu V.S. (28) zbog sumnje da su dilovali drogu. Kako Kurir nezvanično saznaje, inspektori su duže vreme pratili bračni par, sve dok nisu A.J. uhvatili na delu.

MALOLETNI DILER KRIO KILOGRAM HEROINA U SVOJOJ KUĆI: Drogu pronašao policijski pas, akcija poput one s filma!

– Devojka je došla do šume koja se nalazi na oko 100 metara udaljenosti od kuće u kojoj živi sa mužem. Iz improvizovanog šteka u žbunju uzela je dva veća i jedan manji PVC paketa sa marihuanom, pa ih sakrila u odeću. U tom momentu, iskočili su i policajci i stavili joj lisice na ruke – prepričava akciju naš izvor.

Kada su pogledali po žbunju i lišću, inspektori su pronašli još dva PVC paketa sa identičnom materijom kao i vagicu za precizno merenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Tokom pretresa kuće u kojoj A.J. živi uhapšen je i njen nevenčani suprug V.S. kod koga je pronađen jedan džoint, 90,500 dinara, kao i mobilni telefon – kaže izvor i dodaje da je od bračnog para zaplenjeno 360 grama marihuane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter