Izvor:
13.06.2017 u 14:49
0

Uhapšen ubica iz Niša: TINEJDŽER UBIO DRUGA – PRESEKAO MU SRCE!

Niška policja uhapsila je T.M. (16) iz Niša zbog sumnje da je 11. juna oko 01.00 časova nožem izbo I.L. (18) nanevši mu povrede od kojih je preminuo u Kliničkom centru u Nišu.
Osumnjičeni za ubistvo identifikovan je, pronađen i uhapšen za svega 24 časa nakon zločina, a prema nezvaničnim saznanjima pronađen je i nož kojim je I.L. izboden na smrt.
Prema prvim informacijama, osumnjičeni za ubistvo i ubijeni mladić su se od ranije poznavali. Podsetimo, I.L. je pronađen nedaleko od zgrade Apelacionog suda sa teškim povredama trbuha, 11. juna oko 01.00 časova, u Kliničkim centru je hitno operisan jer mu je bila presečena aorta i preminuo je juče, uprkos naporima lekara da mu spasu život.
Mladić je te večeri izašao sa drugovima u grad, a prošlog vikenda je proslavio 18. rođendan.

Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter