Izvor: Kurir.rs
22.07.2022 u 14:13
0

UHAPŠEN ZORAN MARJANOVIĆ: Zelena kesa je bila sve što je smeo da ponese iz svog doma!

Viši sud u Beogradu poslao je rešenje o određivanju pritvora Zoranu Marjanoviću kojim se nalaže njegovo hapšenje i on je upravo uhapšen.

VIŠI JAVNI TUŽILAC ZADOVOLJAN PRESUDOM ZORANU MARJANOVIĆU: Petočlano sudsko veće je bilo jednoglasno!

Policija je stigla ispred njegove kuće u Borči.

Očekuje se da rešenje uskoro stigne u Upravu kriminalističke policije – odeljenje za pretrage kako bi policija izvršila rešenje – uhapsila Zorana Marjanovića i odvela ga u pritvor u Centralni zatvor u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema informacijama, očekuje se da on danas bude uhapšen.

Podsetimo, Zoran Marjanović je danas osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče. On je osuđen za teško ubistvo, a sudija je tokom obrazloženja presude rekla da je zločin izvršio na podmukao način.

Marjanović je nakon izricanja presude pušten da ide kući, što je šokiralo sve, ali očekuje se da njegovo hapšenje bude danas i da on odmah bude sproveden u zatvor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter