Izvor: Tanjug
03.12.2020 u 11:26
0

Uhapšeni osumnjičeni za trgovinu narkoticima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.B. (1982) i I.Ð.(1984), zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

NAJVAŽNIJE DANAS

EKSKLUZIVNO IZ BATAJNICE: Marić na otvaranju Kovid bolnice (FOTO)

VLADA SRBIJE DANAS USVAJA NOVE MERE: Pet predloga Kriznog štaba

IZMENE U JAVNOM PREVOZU: Smanjen broj linija

Policija je u stanu M. B. pronašla četiri paketića marihuane, paketić kokaina, digitalnu vagicu sa tragovima narkotika, kao i dva gasna pištolja i 581 metak različitog kalibra, saopštio je MUP.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava i za krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

SAZNAJTE JOŠ…

NA DANAŠNJI DAN JE SRPSKI VOJNIK UZDRMAO EVROPU! Beč je već slavio pobedu, ali ih je Živojin Mišić UNIŠTIO na Kolubari! (FOTO+VIDEO)

VREME DANAS! Pretežno oblačno i toplije uz jaku košavu!

HOROSKOP ZA DANAS! Zvezde vas upozoravaju!

Policija je ispred stana M. S. zatekla I. Ð. sa manjom količinom marihuane, namenjenom, kako se sumnja, za dalju prodaju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter