Izvor:
07.12.2018 u 19:31
0

UHAPŠENI VIOLETA P. (28) i IVAN M. (35) : Ucenjivali penzionera da će seks snimak poslati njegovoj supruzi ukoliko im ne uplati 2.200 evra! (FOTO)

Violeta P. (28) i njen dečko i navodno makro Ivan M. (35) uhapšeni su zbog sumnje da su jednog penzionera iz Beograda (67) ucenjivali snimkom seksa koji je imao sa osumnjičenom!

Pošto im je on uporno ponavljao da nema novac, predložili su mu da im, umesto keša, kupi kola na administrativnu zabranu na penziju – otkriva izvor

Kako saznajemo, muškarac kog su ucenjivali, tada je odlučio da sve prijavi policiji nakon ucene da će snimak poslati njegovoj supruzi ukoliko im ne uplati 2.200 evra.

Tokom istrage, utvrđeno je da su se penzioner i Violeta P. upoznali u blizini Plavog mosta, mesta poznatog po tome da se na njemu okupljaju prostitutke. Navodno, on je želeo da joj pomogne finansijski, da se više ne bi bavila najstarijim zanatom. Razmenili su brojeve telefona i nekoliko dana kasnije našli se kod nje u stanu – otkriva sagovornik

Prema njegovim rečima, dok su Violeta P. i penzioner imali odnos, Ivan M. je sve to snimao, a potom, kako se sumnja, fotografisao ličnu kartu vremešnog muškarca kako bi tačno znali gde živi.

Ubrzo su počeli da ga zovu. Pretili su mu da će ceo snimak da pošalju njegovoj ženi. U jednom momentu su je čak i pozvali da joj kažu da je njen muž bio sa Violetom. Međutim, rekli su mu da će je, ukoliko im isplati novac, pozvati ponovo i reći da su se šalili, a da će, u suprotnom, snimak definitivno poslati – otkriva naš sagovornik i dodaje da su žrtvi pretili i batinama.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter