Izvor:
10.05.2018 u 20:22
0

Uhapšeni zbog amfetamina i marihuane!

Policijska uprava u Jagodini uhapsila je danas P.V (22) i jednog 17-godišnjaka iz, kod kojih su pronađeni amfetamin i marihuana.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni P.V je predat Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, a 17- godišnji mladić, sudiji za maloletnike Višeg suda u Jagodini, navodi se u saopštenju.

Pretresom stana i drugih prostorija u Jagodini, kod njih je pronađeno i oduzeto tri kesice sa oko 60 grama amfetamina i dve kesice sa oko 5,5 grama marihuane.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter