Izvor: Kurir
10.11.2023 u 15:21
0

UHVAĆENI NA SPAVANJU: U kući u Prokuplju pronađeno 10 migranata

Vlasnik kuće zvao policiju.

U jednoj kući u Prokuplju policija je danas pronašla deset turskih državljana koji nemaju radnu i boravišnu vizu.

Oni su privedeni i trenutno se nalaze u policijskoj stanici u Prokuplju. Kako je potvrdio vlasnik kuće u kojoj su pronađeni Slobodan V. on ih je prijavio.

– Kuću izdajem, ali već nekoliko meseci ne znam ko je u njoj, jer mi osoba koja je zadužena da ih prijavi nije dostavila podatke, a i ne plaćaju mi stanarinu. Pre tri nedelje sam inspekciji prijavio slučaj, ali niko nije reagovao, pa sam se jutros obratio i policiji. Uhvatili su ih na spavanju i jedan od njih nema ni pasoš- kazao nam je vlasnik kuće.

On dodaje da je i ranije iznajmljivao kuću, uredno sa ugovorom, licu koje dovodi građevinske radnike za rad u Prokuplju.

– Ja moram regularno da ih prijavim, ali sada je izmaklo kontroli, nemam njihove podatke, ne znam ko spava, a ko ne, pa sam kao savestan građanin, prijavio slučaj policiji- dodaje naš sagovornik.

U toku je ispitivanje lica u policijskoj stanici u Prokuplju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter