Izvor: AVAZ
22.08.2023 u 12:03
0

„UKRAO JE 54.000 EVRA MOJOJ PORODICI“: Potresna ISPOVEST Dženane kojoj je monstrum iz Gradačca ubio oca i brata

"Donedavno sam bila ćerka i sestra. Nakon toga majka male devojčice, uzoran i savestan građanin ove države", započinje potresnu priču Dženana Onder, kojoj je Nermin Sulejmanović u krvavom piru u Gradačcu 11. avgusta ubio oca i brata, Džengiza i Denisa Ondera.

U napadu je teško ranjena i Dženanina majka Harisa, a osim doživljenih trauma i gubitaka, Dženanu su, nakon tragedije, potresle informacije o odnosu s ubicom.

Ona za kaže da je istina da je poznavala Nermina Sulejmanovića.

– Da, istina je, ja sam poznavala ubicu. Poznavao ga je ceo grad, Gradačac je malo mesto – započela je ova 24-godišnjakinja svoju priču.

Ona kaže da je njen otac na početku sve zaustavio.

„Videla sam Nermina nekoliko puta u životu, ali nikada s njim nisam ostvarila nikakav kontakt. Hvala Alahu na tome. Alahovom voljom, moj otac je to sprečio na vreme“, navodi Dženana.

U napadu je teško ranjena i Dženanina majka Harisa, a osim doživljenih trauma i gubitaka, Dženanu su, nakon tragedije, potresle informacije o odnosu s ubicom.

Ogorčena zbog brojnih medijskih izveštavanja o navodnom uzimanju novca i bežanju s ubicom, Dženana kaže da je to laž.

MRTVI NERMIN OTKLJUČAO SVOJ MOBILNI: Ubica imao dvostruku zaštitu na telefonu

Nermin je opljačkao moju porodicu u septembru 2015. godine, otuđio je 54.200 evra iz porodične kuće i zbog toga se moj otac s njim sudski sporio narednih osam godina. On je na poslednjem pretresu priznao neke stvari, ali to još nije zaključeno. Verovatno je znao da će ići u zatvor pa je krenuo na njih – kaže Dženana.

Navodi da je ogorčena jer se u „medijima pokušavaju sakriti greške i propusti vlasti tako što se u javnost puštaju neke izjave, poluinformacije i apsolutne laži navodnih prijatelja njihove porodice o potencijalnim motivima ubistva“.

Niko ne spominje bol moje majke, koja je još u bolnici u Tuzli, na aparatima, u kritičnom stanju, koja je izgubila muža i sina u jednom danu, a i sama je umalo podlegla od rana koje joj je naneo zlikovac Nermin Sulejmanović. Zamislite kako je teško saopštiti majci da joj je sin ubijen, a otišao je na doručak s prijateljem. Ona je svojim očima videla ubistvo muža, ta slika je proganja i znatno joj otežava oporavak zbog boli i stresa koji preživljava uporedo s bolovima od rana koje je zadobila od metaka. Niko ne spominje moju bol, živim u strahu da ne izgubim jedinog preostalog člana porodice. U jednom danu sam ostala bez babe, bez brata, a i mamin život je doveden u opasnost – kaže Dženana.

U napadu je teško ranjena i Dženanina majka Harisa, a osim doživljenih trauma i gubitaka, Dženanu su, nakon tragedije, potresle informacije o odnosu s ubicom.

Ona navodi da „cela država priča o femicidu“, ističući svoje ogorčenje jer niko ne spominje njenog brata Denisa, koji je ubijen u dvadeset i trećoj godini života, koji nikada nije nikakav prekršaj učinio, niti je ubicu poznavao, niti je imao bilo kakav kontakt s njim.

NOVI DETALJ ZLOČINA U GRADAČCU: Evo gde je bio UBICA pre krvavog pira i šta je PREUZEO tog jutra

Denis je bio ambiciozan momak, softverski inžinjer, humanitarac, koji se nikada ni s kim nije zamerio. Otvorio je firmu u Brčkom. Radio je velike projekte za američke školske sisteme. Bio je mnogo vezan za porodicu. Planirao je ženidbu, pre mesec je kupio stan u centru grada kako bi bio blizu roditeljima – navodi Dženana.

U napadu je teško ranjena i Dženanina majka Harisa, a osim doživljenih trauma i gubitaka, Dženanu su, nakon tragedije, potresle informacije o odnosu s ubicom.

Njen otac Džengiz je bio porodičan i veoma uspešan poslovan čovek. Bez ikakvih poroka, navodi Dženana, i sukoba sa zakonom.

– Nikada nije pravio incidente, niti je ubicu na bilo koji način provocirao – ističe Dženana Onder, koja je po dolasku u Gradačac videla svog oca mrtvog u dvorištu.

Za kraj, svi su u gradu znali da je Nermin nasilnik, psihopata, kabadahija… On je to oduvek bio, nije postao odjednom sve to. Imao je mnogo dela, a malo krivičnih prijava. Imao je krivičnih prijava, ali ne i presuda. Štitili su ga od zatvora. Načini na koje je to izvođeno me ne zanimaju, niti me on zanima. Meni porodicu niko ne može vratiti. Ali čast i ugled itekako možemo… Istinom! – zaključuje Dženana Onder.

Podsetimo, Nermin je osim Denisa i Đengiza Ondura ubio i svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, i to naočigled njihove devetomesečne ćerkice, prenoseći sve to na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter