Izvor: Novosti
27.11.2021 u 20:45
0

UŽAS U KIKINDI: Od posledica teškog ranjavanja preminuo migrant

Jedan migrant, državljanin Pakistana, preminuo je večeras u kikindskoj bolnici od posledica teškog ranjavanja u tuči koja je izbila danas kasno popodne u centru Kikinde.

Kako prenose mediji, muškarac je preminuo od posledica teških povreda koje su mu nanete ubodima oštrim predmetom.

U tuči je povređeno sedam stranih državljana, od koji je još jedan zadržan na lečenju u bolnici, dok su ostala petorica zadobila lakše povrede i nakon pregleda pušteni su iz bolnice.

Muškarac koji je preminuo imao je velike ubodne rane na više mesta. Najopasnije ubode imao je u gornjem delu grudnog koša i u levom ramenu. Sve rane nanete su nožem ili drugim oštrim predmetom, prenose mediji.

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrdili su da je danas popodne, u centru grada, došlo do tuče više lica, stranih državljana. Sukob se dogodio u delu gradskog trga, u pešačkoj zoni, u blizini kineske robne kuće „Azija“, u čijoj neposrednoj blizini je i nekoliko kladionica. Sem potvrde incidenta u policiji nisu mogli da nam kažu više detalja, jer uviđaj još nije završen.

– Uviđaj je u toku i njime rukovodi tužilac Višeg javnog tužilaštva Zrenjanin – rečeno je u Policijskoj upravi. 

Ovo je druga velika tuča migranata u KIikindi poslednja dva meseca. Prethodna se dogodila početkom oktobra, kada su u Prihvatnom centru kod Kikinde, u međusobnoj tuči, povređena šestorica migranata, od kojih su četvorica zadobila teške telesne povrede. Tada je jedan od njih, od 22 godine, metalnim predmetom proboden u trbuh, trojica su imala povrede grudnog koša, a dvojica su zadobila lakše telesne povrede. Još jedan ozbilja sukob dogodio se i početkom februara, kada se potuklo njih desetak. Najteže je povređen A.R. (34) iz Bangladeša, koji je u kikindskoj bolnici  uspešno operisan. Zbog ove tuče krivična prijava je podneta protiv  A. B. Z. (21) iz Avganistana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter