Izvor:
27.10.2016 u 15:01
0

Užas u Prokuplju: Taksista pronađen mrtav u automobilu i to na svoj rođendan!

Na izlazu iz Prokuplja u delu Đurevačkog naselja juče kasno po podne pronađen je mrtav taksista Milovan Đ. (64) iz Prokuplja u svom automobilu marke "mercedes".

Prethodno je njegova supruga Dragana prijavila nestanak, a automobil i beživotno telo u njemu, pronašao je vlasnik parcele na kojoj je bio parkiran. U toku je obdukcija i do kraja dana znaće se uzrok smrti.

U Višem tužilaštvu u Prokuplju potvrdili su nam da su obavešteni o slučaju, ali da je za sada samo policija izlazila na lice mesta.

Nezvanično smo saznali da nema tragova nasilja, pa se sumnja na prirodnu smrt, ili samoubistvo.

– On vozi noću i kada juče ujutru nije došao kući supruga je prvo zvala njegove kolege, a zatim je oko 14 sati prijavila nestanak policiji. Baš mu je tog dana bio rođendan! Krenuli smo u potragu, ali ga je pronašao vlasnik parcele u kojoj je bio parkiran, pa je prijavio policiji – kaže prijatelj Milovana Đ.

Iako se ispituju sve okolnosti, tek će se po završetku obdukcije utvrditi tačan uzrok smrti.

Tanjug
Foto: Foto/Instagam/luna_djogani

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter