Izvor:
05.09.2018 u 18:44
0

UŽAS U RUMI: Devojčica isekla vene u toaletu škole!

Kako je potvrđeno iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, juče oko 21 sat je u tu ustanovu primljena petnaestogodišnja devojčica nakon što je u toaletu srednje škole "Branko Radičević" u Rumi pokušala da sebi preseče vene.

Petnaestogodišnju devojčicu koja je pokušala da preseče vene u školskom toaletu "Branko Radičević" u Rumi, našle su drugarice iz razreda koje su je opisale kao mirnu devojčicu, koja je na časovima i u školskom dvorištu ćutala, u strahu da se neće uklopiti u društvo. Nakon nemilog događaja, učenici su pomoć pružile drugarice kao i razredni starešina, nakon čega je devojčica odvezena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

U školi su, kako kažu, odmah obavestili dežurne službe koje će se na dalje baviti ovim pitanjem.

Iz PR službe Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, potvrdili su da je petnaestogodišnja devojčica primljena sa blažim ranama nakon što je kako se veruje izvršila pokušaj samopovređivanja oštrim predmetom, i da nije životno ugrožena.

izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter