Izvor: blic
30.12.2023 u 13:04
1

UZNEMIRUJUĆA SCENA U GRADSKOM PREVOZU U NIŠU Besni putnik lomi brisač, vozač izleće i ŠUTIRA GA S LEĐA

Na društvenim mrežama osvanuo je uznemirujući video-snimak u kojem, prema rečima svedoka, nezadovoljni putnik nakon kvara autobusa namerno lomi brisač. Vozač autobusa potom burno reaguje, napadajući starijeg putnika.

Kako se navodi na Instagram stranici nishnocu_oficijalni, autobus se pokvario, te su ljudi pokušavali da iz jednog pređu u drugi. Nakon toga, nezadovoljni putnik lomi brisač autobusa, a očevici su usnimili i reakciju vozača. Naime, on sustiže putnika i sa leđa ga udara nogom, nakon čega putnik koji je slomio brisač pada na zemlju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UZNEMIRUJUĆA SCENA U GRADSKOM PREVOZU U NIŠU Besni putnik lomi brisač, vozač izleće i ŠUTIRA GA S LEĐA”

  1. Što se ovoga tiče protiv sam da se uništava imovina. Zbog nezadovoljstva niko nema prava da radi takve stvari a što se tiče ponašanja radnika gradskog saobraćaja je za svaku osudu. Ponašanje radnika kao i konduktera su nekada za svaku osudu i ne želim da iznosim primere ali za sve je kriva gradska agencija za javni prevoz koja ama baš ništa ne čini da se ovakve i slične pojave suzbiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter