Izvor:
20.07.2017 u 17:27
0

VATRENI OBRAČUN U BEOGRADU: Upucan vođa navijača Partizana, osumnjičen za ubistvo!

Branimir M. (34), jedan od vođa navijača Partizana, član grupe "Alkatraz", upucan je jutros najverovatnije na jednom od novobeogradskih splavova.

On se sam dovezao do Urgentnom centra oko 4 sata ujutro sa prostrelnom ranom, a kako navode izvori, nije želeo da priča o detaljima pucnjave.

Inače, Branimir M. je stari znalac policije jer je bio osumnjičen za ubistvo Dejana Divinića i ranjavanje njegovog brata Nebojše u pucnjavi koja se dogodila 14. decembra 2006. godine kod stadiona Crvene zvezde.

Istraga je pokazala da je Divinić ubijen zbog narko tržišta. Branimir M. je osumnjičen da je prišao njihovoj "škodi" i iz automatskog pištolja s prigušivačem ispalio 11 hitaca, a osuđen je na 11 godina zatvora.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter