Izvor:
26.09.2016 u 18:37
0

VELIKA TRAGEDIJA NA AUTOPUTU BEOGRAD – ŠID: Jedan radnik poginuo, drugi ozbiljno povređen!

Radnik M. H. je poginuo, a S. N. je teško povređen jutros u 8:05 časova, na 24. kilometru autoputa Šid – Beograd, u zaustavnoj traci pored nadvožnjaka kod mesta Kuzmin, kada je na njih naleteo kamion turskih registarskih oznaka, saopštilo je Ministarstvo za rad.

Radnici su bili zaposleni u AD „Sremput“ iz Rume, a u trenutku nesreće su radili na postavljanju – farbanju horizontalne signalizacije u zaustavnoj traci.
Iz nepoznatih razloga vozač kamiona je prešao desnom stranom vozila u zaustavnu traku auto-puta, udario u putarsko vozilo sa rotacijom i signalizacijom radova, koje se nalazilo oko 70 metara ispred radnika, nastavio kretanje i udario u M. H. i S. N.

Nastradali su nosili fluoroscentne prsluke, navodi se u saopštenju. Uviđaj je u toku, a vozač kamiona je peške pobegao sa mesta nesreće. Inspektor rada je odmah izašao na mesto događaja i započeo nadzor.

Tanjug
Foto: Avaz.ba/ilustracija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter