Izvor: alo.rs
28.01.2024 u 18:16
0

VELIKI POŽAR ZAHVATIO CELU KUĆU: „Probudio me vrisak, plamen je kuljao na sve strane“

U požaru u selu Vratarnica kod Zaječara prošlog vikenda izgorela je kuća devetočlane porodice Stanojević. Porodica je ostala bez svega što je vredno stvarala dve godine otkako su kupili kuću u tom selu. U požaru koji su izazvale neispravne električne instalacije, na sreću, niko nije povređen, vatrogasci su ga brzo ugasili, ali je pričinjena ogromna šteta koju Stanojevići ne mogu sami da saniraju.

Uz pomoć najstarije ćerke i rođaka, Marija i Denis odmah su počeli da raščišćavaju zgarište. Samo zahvaljujući Dejanovoj prisebnosti u vatri koja je za manje od pola sata uništila njihov dom, niko nije povređen.

GORI STAN NA NOVOM BEOGRADU! Vatrogasci ne mogu da priđu zbog bahatih vozača! (VIDEO)

– Žena me je probudila i čula Dušanov vrisak, zapomagao je za pomoć. Odmah sam skočio i izašao. Plamen kulja na sve strane. Jedva sam ga našao u kupatilu. Izvadio sam dete, iskočio kroz prozor, izvadio jednog po jednog – priča Dejan.

Marija Stanojević kaže da je do pre šest dana kuća vila puna dece i smeha, a da je ostalo samo crnilo.

– Renovirali smo je, sredili, napravili bolje uslove, proširili. Tu su bili hodnici, mi od toga napravili dnevnu sobu. Ova kuća je do pre šest dana bila puna dece, smeha, sreće, a sada – crnilo, buktinja je bila katastrofa. Ne želimo da opterećujemo nikog, sami ćemo da se mučimo, da sredimo. Samo ako bi mogao materijal da se obezbedi – apeluje Marija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter