Izvor:
11.10.2023 u 16:00
0

Majci zabranjeno da prilazi sinu: OVO SU MERE ZA RODITELJE DEČAKA KOJI JE UBIO 10 OSOBA U „RIBNIKARU“

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu danas je donelo rešenje kojim je prema okrivljenom Vladimiru Kecmanoviću  produžen pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenom Kecmanoviću produžen iz zakonskih razloga , odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

HAOS U ŠKOLI: UČENIK PRETIO PIŠTOLJEM PROFESORIKI! OTAC GA PREDAO POLICIJI!!!

Istim rešenjem, prema okrivljenoj M.K. određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem, kojom joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se ili komunicira sa svedokom K.K., te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu.

Okrivljenom V.K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti, dok je okrivljenoj M.K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter