Izvor: Informer
11.10.2023 u 15:56
0

HAOS U ŠKOLI: UČENIK PRETIO PIŠTOLJEM PROFESORKI! OTAC GA PREDAO POLICIJI!!!

Učenik Srednje mešovite škole u Žepču uhapšen je zbog sumnje da je doneo pištolj i pretio profesorki, a nakon toga pobegao, s tim što ga je na kraju, čuvši šta se desilo, policiji predao otac.

Aldina Alić, portparolka MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, rekla je za banjalučke „Nezavisne novine“ da je, prema prvim, preliminarnim informacijama, učenik prvog razreda na času izvadio pištolj i uputio pretnju profesorki i zatim pobegao.

– Odmah su obaveštene sve policijske patrole. Ubrzo je usledio i poziv oca, koji je u međuvremenu saznao za događaj, te ga u kući zadržao, stavio pod kontrolu, do dolaska policijskih službenika- rekla je Alićeva. Prema dosadašnji saznanjima, okvir pištolja je bio prazan u trenutku kada ga je učenik doneo u školu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter