Izvor:
22.01.2018 u 16:30
0

VOZ NALETEO NA AUTOMOBI: U tragediji kod Valjeva poginula dva muškarca!

Dva muškarca poginula su jutros u stravičnoj nesreći kada je na njihov automobil naleteo voz.

Nesreća se dogodila nešto posle 5 časova na pruzi Beograd-Bar u prigradskom naselju Popučke, na putnom prelazu prema kompaniji “Bosis”, kada je bezi voz koji se kretao iz pravca Bara naleteo na “golf 2” u kojem su bila dvojica muškaraca.

U stravičnom sudaru automobil je potpuno smrskan, od siline udarca odbačen je u reku Krivošiju, a dvojica muškaraca poginula su na licu mesta.

– Ovaj putni prelaz nema polubranike, ali ima svetlosnu signalizaciju (treptače) pa se pretpostavlja da je do nesreće došlo zbog loše procene vozača o potrebnom vremenu prelaska pruge – kažu u “Železnicama Srbije”.

U izvlačenju tela poginulih, koja su poslata na obdukciju, učestvovali su vatrogasci-spasioci, a uviđaj na licu mesta sproveli su predstavnici policije i tužilaštva. Saobraćaj na ovom delu barske pruge uspostavljen je ponovo u 7.40 časova.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter