Izvor: RINA
06.10.2020 u 17:14
0

VOZ UDARIO ŽENU KOD ČAČKA: „Čuli smo kako mašinovođa svira i videli nju…“

Na pružnom prelazu Kulinovačko polje, oko 13 časova voz je udario u ženu M. M. (64) iz Čačka. Sa teškim povredama, opasnim po život prebačena je u Opštu bolnicu.

OVO MORATE ZNATI

VELIKI DAN ZA SRBIJU! Vučić: Od 2024. godine ćemo od Loznice do Novog Sada putovati sat vremena

Sutra u 11 sati sednica Kriznog štaba

SAD JE I ZVANIČNO! ODLUKA STUPA NA SNAGU DANAS: Ovo radno vreme restorana brze hrane u stambenim zgradama

ŠOK VIDEO KRUŽI INTERNETOM: Otvorio slavinu i ZAPALIO VODU!

– Čuli smo da voz jako svira i videli ženu koja se nalazila na pruzi. Krenula bi korak na prugu, korak pored i na kraju kao da se sama bacila pod voz – rekao je  jedan od očevidaca.

Voz saobraća na relaciji Požega i Kraljevo, i čeka se Železnička komisija koja će utvrditi sve okolnosti pod kojima je došlo do ove nezgode.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter