Izvor: Kurir
19.09.2023 u 12:45
1

ZA DLAKU IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA NA PRUZI BEOGRAD – NOVI SAD: Umalo se sudarila dva voza, putnici u šoku!

Na pruzi Beograd – Novi Sad jutros oko 10 sati umalo je došlo do sudara dva voza, nezvanično saznaje Kurir.

– Sve se desilo posle stanice Zemun, kod tunela. Jedan mašinovođa nije stao na crveno svetlo na semaforu i ušao je u traku u kojoj je išao voz iz suprotnog smera – kaže izvor Kurira koji je i putnik u vozu koji je išao iz Novog Sada.

Putnici su u vozu bili oko sat vremena dok nije obavljen uviđaj.

ZAPOČINJE ETNIČKO ČIŠĆENJE! AZERBEJDŽAN upao u NAGORNO-KARABAH – PALE SVE PRED SOBOM! (VIDEO)

– Vozovi su se zaustavili na 20-ak metara jedan od drugog. Putnici su bili baš uplašeni jer je bilo i mnogo dece, a bila bi ogromna tragedija da nisu uspeli da se zaustave na vreme – kaže nam jedan putnik.

Kako smo saznali vozovi su i dalje na pruzi, a policija i nadležna komisija obavljaju uviđaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZA DLAKU IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA NA PRUZI BEOGRAD – NOVI SAD: Umalo se sudarila dva voza, putnici u šoku!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter