Izvor: kurir
19.09.2023 u 11:53
0

NASILNIK KOJI JE PRETUKAO TRUDNU SUPRUGU IZLOMIO SVE U PRITVORU: Od siline udarca se isekao, u krvi imao 2 promila

Nasilniku Z.B. (43) iz okoline Beograda koji je, u nedelju uveče, pretukao vanbračnu suprugu u sedmom mesecu trudnoće određen je pritvor do 30 dana na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu. Kako se sazanje, osumnjičeni je nakon svađe rukama i nogama trudnicu udarao po telu i glavi, a zatim pretio da će je „ubiti kao zeca“. Ona je uspela da pobegne iz kuće u obližnju njivu i pozove policiju.

PLAVI AUTO ZGUŽVAN KAO KONZERVA: Stravična nesreća kod Bajine Bašte, direktno u autobus u punoj brzini (FOTO)

Z.B. je u trenutku hapšenja imao oko 2 promila alkohola u krvi. Nakon što mu je određeno policijsko zadržavanje on je odveden u pritvorsku jedinicu gde je besan zbog hapšenja polomio inventar i tom prilikom zadobio posekotine.

Pomoć mu je ukazana u bolnici, pa je vraćen u pritvor. Prema informacijama, nasilnik je juče saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu zbog nasilja u porodici.

Z.B. je rodom iz Hrvatske i u našoj zemlji se vodi kao stranac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter