Izvor: Tanjug
12.04.2022 u 19:55
0

ZAPLENJENO 174 KG MARIHUANE! Akcija policije za ponos!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, zaplenili su više od 174 kilograma marihuane i uhapsili S. I. (1989) i L. L. (2002) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je pripadnicima Uprave kriminalističke policije na još jednoj uspešno sprovedenoj akciji kojom su presekli lanac krijumčarenja marihuane iz Albanije u Srbiju i zaplenili 174,4 kilograma ove droge.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je upozorio da Srbija nije niti će biti tržište za prodaju i distribuciju marihuane ili bilo koje druge droge.

-Pripadnici Uprave kriminalističke policije zaplenili su 174,4 kilograma marihuane koja je iz Albanije stigla do juga naše zemlje i bila namenjena za dalju prodaju po Srbiji i distribuciju u zemlje Evropske unije. Svako ko pomisli da prodaje ili prevozi drogu kroz Srbiju naići će na snažan udar srpske policije- naveo je ministar.

TUŽILAŠTVO TRAŽI ZATVOR! Stroga kazna za napadača na policajku

Podsetio je je policija u januaru takođe presekla lanac krijumčarenja 300 kilograma marihuane iz Albanije kod Velikog Trnovca.

-Kao što vidite, u svakom mestu, gradu i selu u Srbiji, zakon se dosledno sprovodi i primenjuje. Nemojte više pokušavati, nećete izbeći srpsku policiju, Srbija nije niti će biti tržište za prodaju droge- kazao je ministar.

Policija je na teritoriji opštine Prokuplje, u mestu Beloljinu zaustavila teretno vozilo marke „mercedes“, registarskih oznaka AP KiM, kojim je upravljao S. I, dok se L. L. nalazio na mestu suvozača i prilikom pregleda vozila, u delu koji je namenjen za smeštaj tereta, u pokretnom podu, pronašla 23 platnene vreće sa ukupno 171 paketom marihuane, ukupne težine 174,4 kilograma.

Oni se terete da su navedenu drogu iz Albanije transportovali radi dalje prodaje po Srbiji i zemaljama Evropske unije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Prokuplju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter