Izvor: BSC HAPPY
20.10.2023 u 16:58
0

ZATEČENI TOKOM BRANJA: Objavljen snimak upada policije na plantažu marihuane i hapšenja narko bande (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su Vladimiru L. (45), Aleksandru L. (32), Sandri J. (33), Katarini B. (39), Mladenu I. ( 41), Vladimiru K. (45), i Aleksandru G. (39) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni se sumnjiče da su kao organizovana grupa vršili uzgoj i sušenje opojne droge marihuane u veštačkim uslovima, radi dalje ulične prodaje. Osumnjičeni su prilikom pretresa zatečeni u procesu branja ove opojne droge.

TRI OSOBE UPUCANE U CENTRU UŽICA: Na džip i BMW ispaljeni hici sa motora, otkriveni novi detalji vatrenog obračuna (foto)

Policija je takođe pretresom objekata koji se nalaze na istoj adresi u opštini Palilula pronašla i dve ilegalne laboratorije za uzgoj marihuane, kao i sušaru u kojoj se nalazila marihuana u fazi sušenja. Pretresom je pronađeno oko 150 kg opojne droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter