Izvor: BSC Happy
20.10.2023 u 15:19
0

TRI OSOBE UPUCANE U CENTRU UŽICA: Na džip i BMW ispaljeni hici sa motora, otkriveni novi detalji vatrenog obračuna(foto)

Nakon pucnjave koja se tokom popodneva dogodila na Aleksića mostu u centru Užica, u Opštu bolnicu u Užicu primljena su trojica muškaraca.

Tri pacijenta su hispitalizovana na Urgentno-prijemnu službu, pregledani su od strane dežurnih lekara. Jedan pacijent je zadobio teške telesne povrede lakta i upućen je na intenzivnu negu, na službu ortopedije.

BIVŠI PREDSEDNIK VLADE PRIMLJEN U BOLNICU: Radoman Božović pao sa kuće u Beogradu

Za druga dva pacijenta je dijagnostika u toku“, izjavio je dr Dragan Damjanović direktor užičke bolnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Užice Online (@uzice.online)

Iz policije je potvrđeno za Nova.rs da je do pucanjave došlo na Aleksića mostu.

Prema prvim nezvaničnim podacima Kurira na dva automobila džip i BMW bajinobaštanskih tablica pucala je jedna ili više osoba na motorima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter