Izvor: TELEGRAF
20.10.2023 u 16:06
0

BOŽOVIĆ PAO SA ČETIRI METRA VISINE: Evo u kakvom je stanju

Radoman Božović (70), bivši premijer Srbije, koji je pao danas sa kuće, kako saznajemo, nije životno ugrožen. 

On je, kako smo već i objavili pao sa visine od 4 metra.

Božović je primljen u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Nije u životnoj opasnosti.

Prema našim saznanjima, on ima povredu glave i povredu kičme.

BIVŠI PREDSEDNIK VLADE PRIMLJEN U BOLNICU: Radoman Božović pao sa kuće u Beogradu

Radoman Božović rođen je u selu Šipačno kod Nikšića 13. januara 1953. i profesor je Ekonomskog fakulteta i doktor ekonomskih nauka.

Završio je Ekonomski fakultet u Subotici, 1975. godine. Magistrirao je 1978. godine, a doktorirao je 1981. na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Još na fakultetu počeo je da se nagažuje politički kroz Savez komunista Jugoslavije (SKJ). Od osnivanja, 1990. godine, uključuje se u Socijalističku partiju Srbije, koja ga 1991. kao svog kandidata imenuje na najpre na mesto predsednika Izvršnog veća AP Vojvodine, a potom na dužnost premijera Srbije, koju je obavljao do februara 1993. godine.

Posle toga bio je predsednik Veća građana Savezne skupštine SR Jugoslavije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter