Izvor: 24SEDAM
11.01.2024 u 19:15
1

ZEMUNCU NAŠLI DROGU: Stan pun „trave“

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv S. L., koja ga tereti za neovlašćeno držanje droge.

On je uhvaćen 18. decembra u Zemunu, u stanu u kome živi, a držao je 123,07 grama opojne droge marihuane koja sadrži THC.

JEZIVO NASILJE U KURŠUMLIJI: Njih 6 krvnički tuklo bespomoćnog tinejdžera

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu optuženom produži pritvor, budući da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke kao i zbog činjenice da je S. L. zbog istog dela ranije osuđivan presudom inostranog suda,

Sud je predložio da nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenog oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora od tri godine i šest mesec, kao i da mu izrekne meru bezbednosti oduzimanje predmeta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZEMUNCU NAŠLI DROGU: Stan pun „trave“”

  1. U pola sveta je legalizovana marihuana, a ovde traže 3,5 godine za 123 grama. Šta sa onima koji padnu sa 3 kg kokaina ? 950 godina zatvora ?! I sam naslov je debilan. Puna kuća droge, a količina 123 grama. Lovite sitne ribe, a o državnoj Jovanjici ćutite.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter