Izvor: Kurir.rs
11.01.2024 u 18:03
0

NAJOKRUTNIJEG UBICU IZRUČUJU IZ ŠPANSKOG ZATVORA: Monstrum zemunskog klana ubio dete tokom provale

Siniša Petrić, zvani Zenica, važi za jednog od najokrutnijih ubica na ovim prostorima! Petrić je, podsetimo, 2012. godine uhapšen u jednom restoranu u španskoj Valensiji, zajedno sa Lukom Bojovićem.

On bi 17. januara trebalo bi da sleti u Sarajevu i odsluži još tri godine zatvorske kazne u Bosni i Hercegovini, i to na sopstveni zahtev.

Petrić je poznat kao desna ruka Luke Bojovića, a „slavu“ je stekao hladnokrvnim i monstruoznim ubistvima širom Evrope i stoga važi za najmonstruoznijeg člana „zemunskog klana“.

Zenica je još kao maloletnik bio član grupe ubica Marinka Magde, koja je masakrirala 14 ljudi u Vojvodini i Mađarskoj. Petrićeva ekipa je radila za Magdu, pa su u januaru 1994, za samo jednu noć, u Subotici ubili Milana, Stanu i njihovog sina Daneta Petrića, koji je tada imao samo 11 godina, kao i Veru i Josipa Agatića.

POZNANIK DOŠAO U KUĆU DOK JE MALOLETNICA BILA SAMA, USLEDIO UŽAS: Podignuta optužnica za seksulano uznemiravanje u Zemunu

Magda je upucao oca i majku, tada se pojavio mali dečak, kome je Siniša rekao da ćuti i da se sakrije iza kreveta. Nakon što su pronašli novac i krenuli, Zenica se okrenuo i ubio dečaka.

Kada ga je sudija pitao zašto je ubio dete, Zenica je odgovorio: „Bio sam nešto nervozan te noći.“ Osuđen je na smrt, ali mu je kazna preinačena na 15 godina zatvora.

Zenica se još nalazi u zatvoru u Valensiji, gde je 2012. uhapšen zajedno sa Lukom Bojovićem.

On je zatražio da ostatak kazne odsluži u BiH, a to je pod čudnim okolnostima prihvatio Okružni sud u Banjaluci.

Po toj odluci Okružnog suda u Banjaluci, Petrić će biti premešten u zatvor u Foči. Tu bi trebalo da odleži tri godine, ali je pretpostavka da će se u njemu zadržati godinu dana, uz dobro vladanje. Nakon toga je slobodan čovek.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter