Izvor: informer.rs
12.12.2023 u 11:56
0

SPASENA SIGURNE SMRTI: Žena kolima sletela u kanal i prevrnula se

Na magistralnom putu Požega - Kosjerić, u blizini sela Karan, tokom jutarnjih sati došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je iz još neutvrđenih razloga vozač putničkog automobila izgubio kontrolu i sleteo sa puta.

– Auto je sleteo sa puta u kanal i prevrnuo se. Kad smo pogledali dole slika je bila zastrašujuća Trojica muškaraca koji su se našli na licu mesta odmah su otrčali do vozila i iz vode izvukli ženu i tako je spasili sigurne smrti, kaže jedan od očevidaca.

Žena koja je vozila bila je sama u automobilu.

DELOVI RAZBACANI PO PUTU: Teška saobraćajka na mostu Beška (FOTO, VIDEO)

– Čovek koji je išao ispred video je u retrovizoru šta se dogodilo. Odmah je stao, zatim sam naišao i ja. Spustili smo se dole i videli da je priključena i zarobljena u vodi. Nekako smo dobili nadljudsku snagu, podigli smo auto i izvukli je, kaže Boban jedan od heroja koji je spasio ženu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi nisu učestvovala druga vozila. Povređenoj ženi je pružena hitna medicinska pomoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter