Izvor: Objektiv.rs
28.06.2022 u 13:54
0

ZLOČIN KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Slučaj tapka u mestu!

Optužnica protiv oca i sina, Gorana i Stefana Džonića je opet „pala“ jer je Viši sud vratio juče, na doradu tužilaštvu. Ovo je četvrti ili peti put da tužilaštvo predlaže sudu dokaze u optužnici, ali se ona ne potvrđuje tako da time slučaj „tapka u mestu“ i posle više od 10 meseci od gnusnog zločina.

Njih dvojica se sumnjiče za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca 27. septembra prošle godine. Nekoliko dana kasnije, Goran (57), Gordana (56) i Lidija (25) nađeni su sa prostrelnim ranama na mestu Dudine bare u selu Moravac kod Aleksinca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Za 14. juli je ponovo zakazano saslušanje Gorana i Stefana Džonića pa ćemo videti šta će se nakon toga dogoditi. Smatram da tužilaštvo nema baš nikakve dokaze za Stefana Džonića jer je on bio u vreme ubistva u Kopnenoj zoni bezbednosti. Protiv Stefana nama dokaza ni da je učinio krivično delo pomaganja. Stefan je devet meseci u pritvoru i to smatram potpuno neopravdano. Zato mislim da bi tužilaštvo da odustane od gonjenja i Stefana i Milana – rekao je Filip Domazet, zastupnik dvojice braće Džonić.

DETALJI O SLUČAJU NA VRAČARU: Policajci ispituju ove tri stvari

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Stefanov brat, Milan je pušten, ali istraga protiv njega nije stala, iako je i on bio kritične noći na radnom zadatku. Protiv Gorana Đokića postoje brojni dokazi da je umešan u ubistvo što je i sam priznao. On i dan danas ne priznaje da je bio egzekutor već da je pratio porodicu i slično jer je bio ucenjen. Do sada je na placu u Moravcu i u garaži porodice Džonić pronađeno 43.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter