Izvor:
18.05.2017 u 13:10
0

ZORAN MARJANOVIĆ SPREMAN NA OKRŠAJ SA UBICOM NJEGOVE ŽENE: Neka dođe da me napadne, bilo gde i bilo kada!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene, povodom spekulacija da ju je zbog njega ubio poznanik iz Borče kaže se ne plaši nikoga, pa ni ubice njegove žene.

Najbitnije je da je moja i Jecina ćerka zaštićena, a što se mene tiče, ne plašim se ničega. Ja sam celo prošlo leto spavao u dvorištu, “na izvol’te”, bez oružja, sa mišlju da ako taj neko slobodno šeta, ako ima pik na mene ili želi da mi u potpunosti razori porodicu, neka napadne mene – ispričao je on za Blic.

Kako dodaje, jedino mu je važna bezbednost ćerke Jane (6), o čemu isključivo trenutno i brine.

Pre sam mislio da će oglasiti jer podvesno svako od njih želi da bude otkriven. Međutim, do dana današnjeg nisam dobio nijednu poruku od tog nekog – kazao je Marjanović.

Zoran naglašava da sama priča da ubica njegove žene živi u istom mestu gde i oni, nije isključena, jer Jelena je za razliku od njega u Borči živela ceo život.

Ja sam se u Borču doselio, i za razliku od nje, ne znam sve ljude. Otkud ja znam šta je ona radila i koga je poznavala, sa kim se družila pre nego što je mene upoznala – zaključio je on.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/VOLIMPODGORICU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter