Izvor:
06.10.2017 u 15:36
0

Ako ste rođene u ovom znaku, izludećete partnera u krevetu!

Za ženu rođenu u znaku Raka seks je kao lagani, spori, senzualni ples. Žena Rak u sexu mora da bude emotivno povezana sa svojim partnerom. Ona će verovati svom partneru i dopustiće mu da je vodi, prepustiće se ukoliko partner bude znao kako da zasvira na njenom telu.

Žena Rak može biti jednako dobra ljubavnica najboljima u spavaćoj sobi. Ova dama voli zavođenje i senzualne fantazije. Žena Rak voli da uživa u ljubavi i željna je da nauči. Sam čin seksa je neophodno dovesti u sklad sa ljubavlju prema njoj, pa će i ljubavni susreti u spavaćoj sobi sa ovom damom rođenom u znaku vode predstavljati pravo zadovoljstvo.

Izvor: Aska.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter