Izvor: Happy BSC
21.10.2021 u 17:39
0

ASTROLOG IVANA MINOVIĆ DOBITNIK NAGRADE BEOGRADSKI POBEDNIK

Beogradski Pobednik je i ove godine 20.oktobra 2021.godine okupio najuspešnije ličnosti iz oblasti svoje profesije i oblasti svog poslovanja. I astrologija može da se pohvali nagradom Beogradskog Pobednika.

PROČITAJTE JOŠ: Sunce i Jupiter i…sve dolazi na svoje mesto…PORUČILA JE ASTROLOG IVANA MINOVIĆ

Ivana Minović astrolog sa 13.godina astrološkog iskustva autor je astroloških novosti kao i mnogobrojnih tekstova koji se objavljuju u elektronskim medijima i novinama. Pored klasične astrologije Ivana Minović se bavi psihološkom astrologijom, astromedicinom, astrometerologijom, političkom i sportskom astrologijom. Učestvuje u različitim televiziskim i radio emisijama. Zna koliko je bitno da pronadjete sopstveni put od Sunca do Meseca i na njemu ostanete dosledni sebi i svom rasporedu zvezda koji je iako toga niste svesni u životu veoma važan.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO ZA HAPPY BSC PORTAL, IVANA ASTROLOG: Da li ljubav oživljava ili razboljeva?

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter