Izvor: Kurir.rs
12.12.2022 u 12:37
0

BLAGO NJIMA: Venera i Merkur su u JARCU, evo koja četiri znaka će doživeti neverovatnu SREĆU!

Venera i Merkur su u znaku Jarca. Na samom početku nedelje imaćemo lep aspekt Sunca i Saturna, što ukazuje da u ovu sedmicu krećete sa strpljenjem, pa ćete realnije sagledavati situacije u kojima se budete nalazili, pišu astrolozi. 

DA LI STE MEĐU NJIMA? Ovi horoskopski znakovi će imati najviše sreće u 2023. godini

Sada je trenutak u kom ćete biti motivisani da radite na promenama i stabilizaciji sopstvenih finansija, ali i posla i karijere uopšteno. Od utorka do kraja nedelje morate biti oprezni kada su informacije u pitanju. Loš aspekt između Sunca i Neptuna upozorava da dobro proverite sve što čujete, jer može doći do prevara i obmana. Oprez od neproverenih ljudi!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Čuvajte se krađa, ali i nerazumevanja okoline. Ostanite strpljivi u ovom periodu, u gotovo svim sferama.

Sam kraj nedelje može doneti i sukobe unutar porodice, što će rezultirati pojačanom nervozom. Morate ostati smireni i racionalni. Vikend vas može inspirisati da negde otputujete, praktčno iznenada. A otvoriće se i mogućnost da se neke nove ideje pokrenu, um otvori ka nečemu što će vam baš prijati.

Ova nedelja će biti vrlo promenljiva! Rolerkoster od novih planova do pada energije. Ipak, predstojeći vikend poslužiće da se opustite i odahnete.

Znaci koji mogu doživeti pozitivne promene ako budu radili na sebi su: Strelac, Vaga, Blizanci i Vodolija. Ovim znacima će narednih sedam dana pokrenuti ideje i finansije, samo ako, kao što sam navela, budu mudri i oprezni – u tom slučaju uspesi nece izostati!

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter